es ca
24/05/2017

Benvolguts amics i amigues:

Després de tres anys de feina intensa, finalment el llibre de "Oncomenus para pequeños campeones" , recull de receptes adreçades a nens en tractament per un càncer, veu la llum.

Ha estat una feina llarga i complexa, amb el treball conjunt i desinteressat de molts professionals i voluntaris: l'equip d'Oncologia Infantil de l’Hospital de la Vall d’Hebrón,  amb el Dr. Sánchez de Toledo al capdavant, el gremi de Hostaleria del Vallès Oriental, amb un gran equip de xefs i restauradors, el Club Rotary Granollers de Barcelona, col·laboradors anònims, el recongeut xef Joan Roca del Celler de Can Roca i particulars i empreses que han fet aportacions en el nostre sopar solidari “Somriures a taula”. Entre tots  ho hem aconseguit.

Hem aconseguit editar-ne més de 2.000 exemplars per poder lliurar gratuïtament als hospitals de Catalunya que fan tractaments oncològics per a infants i donar cobertura a totes les famílies amb nens malalts. Posteriorment, el llibre es distribuirà a la resta de l’estat. També se n’està preparant una vesió digital a través d’una pàgina web amb totes les receptes i noves funcionalitats de cerca.

Comencem ara la distribució del llibre a les families que el rebran gratuitament.

Podeu fer aportacions per fer noves edicions en aquest compte ES36 0081 0173 3100 0123 7131 o a https://www.migranodearena.org/reto/8741/onco-mens-para-pequeos-campeones

Aquí teniu el video de la presentacio del llibre http://votv.xiptv.cat/granollers/capitol/es-presenta-a-l-ascensio-el-llibre-d-onco-menus-per-petits-campions

Aqui teniu el llibre http://www.oncomenus.com

 

Us hi esperem a tots.

 

 

Jaume Guinot

President del Club Rotary Granollers - Barcelona

 

Arxivat a: Projectes