es ca
10/07/2017

Divendres passat al restaurant La cruïlla, es va fer el canvi de collars i relleu dels càrrecs de la junta del Rotary Club Granollers Barcelona, acte que es va fer conjuntament amb els companys dels Rotary Club Caldes de Montbui.

En aquest acte el president Jaume Guinot va donar el relleu a la nova presidenta del club per al curs 2017-2018, Sandra Pascual. En el cas de Caldes, el president Albert Tusell va donar el relleu a Francesc Martínez Boluda.

La nova junta de Granollers estarà formada per la presidenta Sandra Pascual, vicepresident i tresorer Felip Rovira i secretari Jaume Guinot.

S’inicia una nova etapa de treball amb nous projectes que en breu us anirem comunicant. Continuarem amb el projecte de Oncomenus.com, amb el sopar Somriures a Taula al setembre i un nou projecte de potabilització i subministrament d’aigua a Uganda.