es ca
  • Persones al servei dels altres

  •  Rotary marca la diferencia

  • Treballant units

  • Reunits per aprendre, treballar i creixer

Rotary Granollers es una entitat formada per profesionals de diferents ambits que dediquem el nostre temps a treballar en projectes propis que ajudin a millorar la nostra societat. A més som un grup d'amics que ens reunim cada setmana per sopar i passar-ho bé mentre treballem en nous projectes.

Dins de les activitats rotarias també participem de esdeveniments d'altres entitats, organitzem xerrades i conferencies.

Si vols coneixens pots dirigir-te al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Rotary es una organització internacional dedicada a ajudar en serveis al altres i humanitaris compartint els seus coneixements i capacitats de manera altruista.

Els homes i dones afiliats a Rotary, líders en les seves activitats professionals i empresarials, aporten el seu temps i recursos materials per ajudar al proïsme en les seves pròpies comunitats i en el món sencer.

Els clubs rotaris porten a la pràctica una àmplia gamma de projectes de servei, en resposta a seriosos problemes com la pobresa, la fam, l'analfabetisme, la toxicomania i la contaminació.

El servei a la joventut, especialment els nens en risc, constitueix una de les principals iniciatives de l'entitat. En el marc de la seva gestió amb els líders del demà i en benefici d'ells,

Rotary patrocina clubs de servei per a adolescents i per a joves adults, i ofereix a més programes d'orientació sobre carreres i servei de mentors.

Si vostè, com a professional o empresari està interessat a participar amb nosaltres d'aquests projectes posis en contacte amb el nostre Rotary Club de Granollers

Anterior Pàgina 3 de 8 Següent